چگونه ماهی را خوشمزه‌ و طعم‌دار کنیم؟

چگونه ماهی را خوشمزه‌ و طعم‌دار کنیم؟

ماهی سالمون یا با تلفظ صحیح آن (سَمون) از جمله ماهی‌هایی است که در کشورهای اروپایی و آمریکایی طرفدار زیادی دارد.

کد خبر : ۱۳۳۳۱۱
بازدید : ۳۵۴

این ماهی در کشور ما کمتر شناخته شده است ولی ماهی‌خورها آن را خوب می‌شناسند. گوشت این ماهی قرمز متمایل به نارنجی است که بعد از پخت هم به همین رنگ می‌ماند. اگربا این ماهی دریخچال فروشگاه‌ها مواجه  شدید آن را بخرید و  به روش اهالی جمهوری چک بپزید.

۱. فر اجاق‌گاز را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد، ۳۵۰ درجه فارنهایت یا شماره ۴ روشن کنید تا گرم شود. در این فاصله با یک چاقوی تیز ماهی را به صورت طولی به دو نیم تقسیم کنید. در حین دو نیم کردن ماهی، تیغ آن را هم جدا کنید.  

۲. ماهی دو نیم شده را باز کرده و روی سینی فر که پیش از این با کره چرب شده است، قرار دهید.  

۳. روی گوشت ماهی نمک، فلفل و زیره بریزید و با آب لیموترش آن را ترش‌مزه کنید. سطح سینی را با فویل آلومینیوم بپوشانید و مدت نیم ساعت درفر حرارت دهید. فقط توجه داشته باشید که لایه فویل لازم نیست خیلی محکم بسته شود. مقداری هم برای ورود هوا جا بگذارید.  

۴.  حالا ماهی‌ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با جعفری تازه و برش‌های لیموترش یا نارنج سرو کنید.

23

مواد لازم برای شش نفر

یک عدد ماهی سالمون 

(حدود دو کیلوگرم)

۱۲۰ گرم کره

یک ق‌س زیره

۳ ق‌س آبلیمو

به مقدار لازم نمک و فلفل

به مقدار لازم جعفری تازه، لیموترش یا نارنج

منبع: همشهری

۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید