طرز تهیه یک غذای لذیذ گیلانی، اما بدون پلو

طرز تهیه یک غذای لذیذ گیلانی، اما بدون پلو

یکی دیگر از خانواده شامی‌ها با رویکردی شمالی در بین اهالی گیلان زمین، به شامی پوک مشهور است.

کد خبر : ۱۴۰۶۴۷
بازدید : ۶۶

یکی دیگر از خانواده شامی‌ها با رویکردی شمالی در بین اهالی گیلان زمین، به شامی پوک مشهور است.

حتما این غذای لذیذ را درست کنید و در کنار خانواده لذت ببرید.

مواد لازم برای ۴ نفر

۴۰۰ گرم گوشت گوساله یا گوسفندی

یک عدد سیب زمینی بزرگ

یک عدد پیاز متوسط

۵ عدد تخم مرغ

۵۰ گرم مغز گردو

۲۰۰ گرم نخود یا لپه

 نمک و فلفل به مقدار لازم

یک ق چ زعفران دم کرده

 ۳۰۰ گرم سبزیجات معطر (جعفری، ترخون، مرزه، تره و نعنا)  

روغن به مقدار لازم

۱. گوشت، پیاز و نخود یا لپه را در یک قابلمه آب‌پز کنید؛ به‌صورتی که آب مواد، تمام شده و گوشت کاملا پخته شود. مواد آب‌پز را می‌توانید یا چرخ کنید یا با گوشتکوب کاملا بکوبید.  

۲. سیب‌زمینی‌ها را هم جداگانه آب‌پز کرده بکوبید. سبزی‌ها را هم خوب ریز کنید وهمراه  با مواد آب‌پز شده، تخم مرغ، گردو،  زعفران، نمک و فلفل مخلوط کرده کاملا ورز دهید.

مواد که با هم کاملا مخلوط شدند به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد را در کف دست پهن کنید و به شکل دایره درآورده، وسط آن را با یک انگشت سوراخ کنید. همه مواد را به همین ترتیب شکل داده و داخل روغن سرخ کنید.

منبع: همشهری

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید