این باقلوا شیرینی نیست، کیک است!

این باقلوا شیرینی نیست، کیک است!

باقلوا یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین شرینی‌هاست که معمولا اکثر افراد حداقل یک نوع آن را خورده‌اند؛ ولی مطمئنم کیک باقلوا را امتحان نکرده‌اید.

کد خبر : ۱۴۰۷۱۳
بازدید : ۵۵

در کنار شیرینی‌های خشک یک برش کیک باقلوا هم می‌چسبد. مطمئن باشید مهمانان از این کیک بیشتر استقبال می‌کنند.

مواد لازم

۳ عدد تخم‌مرغ

۲ /۱ پیمانه یا ۱۲ گرم

بادام خردشده

۱۵۰ گرم کره آب‌شده خنک

یک پیمانه سرخالی آرد

۴ /۱ پیمانه گلاب

یک ق‌چ هل

یک ق‌چ بیکینگ پودر

مواد لازم برای شربت

یک پیمانه شکر

۳ /۱ پیمانه آب

۴ /۱ پیمانه گلاب

یک ق‌چ عسل

۱. ابتدا شکر و تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای بریزید و خوب بزنید. سپس کره آب‌شده را اضافه کنید. پس از آن نوبت گلاب و هل می‌رسد. این مواد را هم اضافه کنید و هم بزنید.

۲. آرد و بیکینگ پودر را به صورت جداگانه با هم مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه کنید. در پایان نوبت بادام خردشده می‌رسد. حالا مخلوط را در قالب ۲۰ سانتی‌متر در ۳۰ سانتی‌متر که از پیش چرب کرده‌اید بریزید.

۳. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و بعد از پنج دقیقه دمای آن را تا ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد کم کنید. حالا قالب کیک را مدت ۴۵ دقیقه در فر حرارت دهید تا روی آن طلایی شود.

۴. پس از این مدت قالب را از فر بیرون آورده و بگذارید خنک شود. در این فاصله شربت را آماده کنید. برای این منظور شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. سپس عسل را اضافه کرده تا شربت کف کند. حالا گلاب را بیفزایید.

منبع: همشهری

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید