کبابخورها حتما این کباب را امتحان کنند
ظاهرا اکثر شرقیها کباب مخصوص خود را دارند، کباب هندی هم جزو کبابهای خوشمزهاست که حتما باید امتحان شود.
ظاهرا هندیها هم مثل ما ایرانیها طرفدار کباب هستند. البته طبیعی است که کبابهای آنها هم مثل دیگر غذاهایشان تند و تیزتر از کبابهای ایرانی است.
ظاهرا اکثر شرقیها کباب مخصوص خود را دارند، کباب هندی هم جزو کبابهای خوشمزهاست که حتما باید امتحان شود.
مواد لازم برای کباب
۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده
یک قس گشنیز تازه خردشده
یک عدد پیاز متوسط رنده شده آب گرفته شده
یک عدد فلفل سبز تند خردشده
۲ قس ماست
یک قچ مخلوط زنجبیل و سیر تازه رنده شده و له شده
یک قچ پودر زیره سبز و پودر گشنیز خشک
نوک قچ ادویه گرامماسالا
به مقدار لازم نمک و فلفل قرمز
۱. حداقل سه ساعت یا ترجیحا یک شب قبل از پخت مواد را مخلوط کرده، ورز دهید، بعد در یخچال قرار دهید تا طعمدار شود.
۲. بعد از طی این مدت مواد را بیرون آورده، دوباره ورز دهید. برای پخت از چند روش میتوان استفاده کرد. با سیخ روی کبابپز یا گریل یا در تابه. برای پخت در تابه کمی روغن ریخته، آن را چرب کنید و روی اجاق با حرارت کم بپزید.
نان پوری
همه مواد را با هم مخلوط کرده به خوبی هم بزنید تا خمیر نسبتا نرمی به دست آید. به مدت ۱۵ دقیقه در جای گرم به آن استراحت دهید. بعد از ۱۵ دقیقه، روی سطح میز کار را کمی آرد بپاشید و سپس خمیر را باز کرده به چانههای کوچک تقسیم کنید. با وردنه، چانههای نان را باز کنید. نانها را در روغن سرخ کنید.
مواد لازم برای نان پوری
۱۰۰ گرم آرد گندم
۳ قس آب
به مقدار لازم روغن
نوک قچ نمک
از کجا بخریم؟
ادویه گرام ماسالا را از عطاریها تهیه کنیم.
منبع: همشهری