پوست کندن گوجه با آب جوش ؛ بهترین روش برای پوست کندن گوجه فرنگی
بهترین روش برای پوست کندن گوجه فرنگی این است که انتهای آن را به صورت X برش داده و آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ ثانیه در آب درحال جوشیدن قرار دهید
کد خبر :
۱۵۸۰۷۸
بازدید :
۱۱۴۷
پوست کندن گوجه با آب جوش بهترین روش برای پوست کندن گوجه فرنگی است که در این مطلب به شما آموزش میدهیم. برای پوست کندن گوجه فرنگی روش ساده و راحتی را به شما پیشنهاد میدهیم.
گوجه فرنگی از مواد غذایی پرکاربرد در آشپزی است و در اکثر غذاها از گوجه فرنگی استفاده میشود که معمولاً باید پوست آن را بگیریم.
بهترین روش برای پوست کندن گوجه فرنگی این است که انتهای آن را به صورت X برش داده و آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ ثانیه در آب درحال جوشیدن قرار دهید و بعد از درآوردن گوجه فرنگیها از داخل آب و گذاشتن آنها در آب سرد، بهراحتی میتوان پوست آن را گرفت و مصرف کرد.
منبع: همشهری
۵