(ویدئو) پخت سینه مرغ به روش رستوران ترکیه ایی
محبوب ترین روش پختن سینه مرغ استفاده از روش پخت در ماهیتابه است. این روش تا آنجایی که ما میدانیم و نسبت به روشهای دیگر بیشتر دوست داریم باعث میشود نتیجه یک سینه مرغ طلایی، با ظاهری زیبا و آبدار باشد.
روشهای بسیاری برای پخت سینه مرغ طلایی وجود دارد طوری که هر آشپزی سبک خودش را دارد و این خیلی خوب است چون باعث میشود که ما هرگز از این شام دوست داشتنی خسته نشویم.
پختن سینه مرغ طلایی و آبدار روی اجاق گاز
تکنیکهای زیادی برای پختن سینه مرغ روی اجاق گاز وجود دارد. بعضی از آنها به صورت خواباندن سینه مرغ در سس است در حالی که محبوب ترین روش پختن سینه مرغ استفاده از روش پخت در ماهیتابه است.
این روش تا آنجایی که ما میدانیم و نسبت به روشهای دیگر بیشتر دوست داریم باعث میشود نتیجه یک سینه مرغ طلایی، با ظاهری زیبا و آبدار باشد.
پختن سینه مرغ به این روش بهتر است در یک ماهیتابه ۱۰ اینچی یا بزرگتر انجام شود. ترجیحا لبه دار و نچسب باشد. اگر شما این نوع ماهیتابه را داشته باشید خیلی عالی است.
برای این دستور شما نیازمند دو سینه مرغ بدون پوست (حدود ۴۵۰ گرم) هستید
مراحل هوشمندانه برای سینه مرغ طلایی و آبدار
با ماهیتابه عریض و گود شروع کنید، ماهیتابه را روی گاز بگذارید و روغن را به آن اضافه کنید.
ما قصد داریم مرغ را با حرارت متوسط به بالا بپزیم و میخواهیم فضای مناسبی برای دو سینه مرغ داشته باشیم. با استفاده از ماهیتابه گود و عریض که مرغ را در خود جای میدهد و حرکت کفگیر را به حداقل میرساند.
مرغ را به مدت پنج دقیقه اصلا دست نزنید و جابجا کنید. هنگامی که مرغ در ماهیتابه است، آن را نه بلند کنید نه تکان دهید و نه اینکه در اینکه در این پنج دقیقه به آن ضربه بزنید. اگر نمیتوانید مرغ را به راحتی با انبر بلند کنید یعنی هنوز آماده نیست که آن را بر عکس کنید و طلایی قهوهای نخواهد شد.
آن را یکبار بردارید نه دو بار. سینه مرغ را تنها یک بار با هدف طلایی شدن هر طرف آن بچرخانید.
سینه مرغ طلایی و خوشمزه را سرو کنید
روش سرو کردن مورد علاقه من مرغ آلفردو خامهای است که بر خلاف مرغ با سس خامهای که خیلی سنگین است، بافت سبکی دارد. اما این تکنیک پایه را برای هر مدل غذایی که بخواهید، میتوانید استفاده کنید مثل سالاد مرغ خرد شده، مرغ و کاهو و حتی ساندویچ مرغ.
طرز تهیه سینه مرغ طلایی آبدار
برای ۲ تا ۴ نفر
مواد لازم
۲ عدد سینه مرغ بدون پوست (حدود ۴۵۰ گرم)
۳/۴ قاشق چایخوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه پودر شده
۱ قاشق غذاخوری کره
وسایل لازم
پیمانههای اندازه گیری
چاقو و تخته برش
حوله کاغذی
تایمر
دماسنج ثابت
منبع:شما نیوز