طرز تهیه برنجک بو داده شده؛ ساده و خوشمزه برای میان وعده

طرز تهیه برنجک بو داده شده؛ ساده و خوشمزه برای میان وعده

در این مطلب طرز تهیه برنجک بو داده شده را به همراه تمام فوت و فن آن به شما آموزش می دهیم.

کد خبر : ۱۶۸۵۶۴
بازدید : ۱۳۲

برنجک بو داده، یکی از میان وعده‌های محبوب و پرطرفدار در ایران است. این میان وعده خوشمزه و مقوی را می‌توان به راحتی در خانه تهیه کرد و از آن لذت برد. تا انتهای این بخش با اکالا بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه برنجک بو داده شده را به همراه تمام فوت و فن آن به شما آموزش دهیم.

مواد لازم جهت تهیه برنجک بو داده شده:

برنج ۱ پیمانه
روغن مایع ۳ قاشق سوپ‌خوری
نمک ماسه‌ای به مقدار لازم

مراحل تهیه برنجک بو داده شده

بعد از تهیه مواد اولیه همراه ما باشید تا مرحله به مرحله این میان وعده خوشمزه را تهیه کنیم.

مرحله اول: خیساندن برنج

برای شروع کار باید برنج را به خوبی با آب ولرم بشویید تا هرگونه آلودگی یا سنگریزه از آن جدا شود. سپس، برنج را در یک ظرف بزرگ بریزید و به اندازه دو برابر حجم برنج، آب ولرم به آن اضافه کنید. اکنون، ظرف حاوی برنج را به مدت ۵ ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا برنج به خوبی خیس بخورد.

بیشتر بخوانید: انواع میان وعده برای دانش آموزان

مرحله دوم: پخت برنج

بعد از خیساندن برنج، نوبت به پخت آن می‌رسد. برای پخت برنج، آن را در قابلمه بریزید و آب را به جوش آورید. هنگامی که برنج کاملا پخته نشده و فقط نرم شده است، قابلمه را از روی حرارت بردارید و برنج را آبکش کنید.

12111

مرحله سوم: گرفتن رطوبت برنج

خشک کردن برنج یکی از مراحل مهم در طرز تهیه برنجک بو داده شده است. برای خشک کردن برنج، بعد از آبکشی، برنج را روی یک سینی تمیز یا داخل آبکش پهن کنید. در این مرحله، رطوبت برنج باید به طور کامل خشک شود. این کار معمولاً حدود یک روز طول می‌کشد.

مرحله چهارم: داغ کردن روغن

برای سرخ کردن برنج، روغن را در یک تابه گود بریزید. این کار باعث می‌شود روغن بیشتر به نظر برسد و دانه‌های برنج به طور کامل در آن غوطه ور شود. همچنین در این مرحله، نمک ماسه‌ای را به مقدار لازم به تابه اضافه کنید.

مرحله پنجم: سرخ کردن دانه‌های برنج

برای تفت دادن برنج صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود. سپس، برنج را به آرامی به روغن اضافه کنید و هم بزنید تا همه دانه‌ها به روغن آغشته شوند. برنج را حدود ۱دقیقه تفت دهید تا پف کنند.

مرحله ششم: گرفتن روغن اضافی برنجک‌ها

وقتی دانه‌های برنج کاملاً پف کردند، تابه را از روی حرارت بردارید و برنجک‌‌ها را داخل الک یا آبکش بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود. برنجک‌‌های بو داده و خوشمزه آماده خوردن است، نوش جانتان!

1111

چند فوت و فن کوزه‌گری در طرز تهیه برنجک بو داده شده

 در این بخش به چند نکته طلایی برای تهیه برنجک بو داده شده اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • برای خوش عطر شدن برنجک بو داده شده، از برنج ایرانی استفاده کنید.

  • برای تهیه برنجک بو داده شده می‌توانید از برنج کامل یا برنج نیم دانه استفاده کنید.

  • در تهیه برنجک بو داده بهتر است که از نمک ماسه‌ای و بدون ید استفاده کنید.

  • برای اینکه رطوبت برنج‌ آبکش شده سریع‌تر گرفته شود می‌توانید آن را روی شوفاژ یا بخاری قرار دهید.

  • روغن کنجد بهترین انتخاب برای تفت دادن برنج‌ها است. این روغن طعم و عطر دلپذیری به برنجک بو داده می‌دهد و باعث خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود.

  • برای طعم‌دار کردن برنجک‌های می‌توانید بجای نمک از شکر استفاده کنید.

  • برای تهیه برنجک بو داده با شیر، ابتدا برنج را به مدت ۲۰ ساعت در شیر خیس کنید. سپس شیر را آبکش کرده و برنج را در روغن داغ تفت دهید.

  • در هنگام تفت دادن برنج، باید توجه داشته باشید که دانه‌های برنج فقط باید پف کنند و نباید تغییر رنگ دهند. اگر دانه‌های برنج زیاد تفت داده شوند، سفت و غیرقابل خوردن می‌شوند. برای جلوگیری از این اتفاق، باید دانه‌های برنج را به مدت کوتاهی حدود ۳۰ ثانیه الی ۱ دقیقه در روغن داغ تفت دهید و سپس آن‌ها را از روغن خارج کنید.

سخن آخر

برنجک بو داده شده، یک میان‌وعده مقوی و جذاب است که می‌توان از آن در دورهمی‌های دوستانه لذت برد. این میان‌وعده سرشار از انرژی است و طعمی دلپذیر دارد. امیدواریم که از این دستورپخت برای تهیه برنجک بو داده استفاده کنید و از نوش جان کردنش لذت ببرید. از همراهی شما با مجله آشپزی اکالا سپاسگزاریم.

منبع: اکالا

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید