طرز تهیه ساندویچ کنسرو ماهی تن با سبزی روکولا
ساندویچ با کنسرو ماهی تن یک غذای ساده و خوشمزه است. این ساندویچ یک غذای کامل و مغذی است که به دلیل داشتن پروتئین، کربوهیدرات و چربیهای سالم، برای یک وعده غذایی سبک و مقوی مناسب است.
همه ما بعضی اوقات بعلل مختلف مایل هستیم که یک غذای ساده و خوشمزه را درست کنیم . یکی از این غذاها ، ساندویچ است .
مواد لازم برای تهیه ساندویچ کنسرو ماهی تن:
نان ساندویچ به تعداد نفرات یک قاشق سوپخوری سس مایونز برای هر نفر
برای تهیه سس : (برای هر ساندویچ )
کنسرو ماهی تن 3 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
سس خردل 1 قاشق مرباخوری
خیار شور 3 عدد
کمی شوید خورد شده
کمی فلفل
ماست چکیده یا ماست غلیظ یک قاشق مرباخوری
برای تهیه سالاد ساندویچ :
برگ کاهو 3 عدد
برگ روکولا ( آروگولا ) Roka
یک قاشق سوپخوری آب لیمو
یک قاشق سوپخوری روغن زیتون
5 برش پیاز قرمز
طرز تهیه ساندویچ کنسرو ماهی تن:
نان ساندویچی را از وسط برش داده و به داخل آن سس مایونز می زنیم و در داخل تابه ای روی حرارت اجاق می گذاریم تا گرم شود.
در زمانی که نان در حال گرم شدن است ، در داخل کاسه ای ماهی تن و مایونز و خردل و خیارشور های ریز شده و شوید خورد شده و ماست و فلفل را مخلوط میکنیم تا سس غلیظی بدست بیاید .
برای آماده کردن سبزیجات سالاد ، کاهو ها را بصورتی نواری برش می زنیم و در داخل کاسه ای برگهای آرگولا (Roka ) و آب لیمو و روغن زیتون و نمک و حلقه های نازک پیاز را با هم مخلوط میکنیم.
در درون نان ساندویچی گرم شده، یک لایه از سالاد را میچینیم و روی آن از مخلوط ماهی تن و ...می گذاریم بعد دوباره از سالاد رویش می گذاریم و در آخر برش های پیاز قرمز را میچینیم . نوش جان
سبزی Roka یا روکولا یا آروگولا چیست؟
سبزی Roka یا روکولا یا آروگولا یکی از گونه های سبزیجات مدیترانه ای است که در سالاد، پیتزا، پاستا و دیگر غذاهای فرنگی بصورت خام یا پخته استفاده می شود. روکولا برای طعم دار نمودن انواع گوشت و پخت آن کاربرد دارد. روکولا طعم تند و خاصی دارد و سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان ها است.
منبع: دلگرم