طرز تهیه ساندویچ کنسرو ماهی تن با سبزی روکولا

طرز تهیه ساندویچ کنسرو ماهی تن با سبزی روکولا

ساندویچ با کنسرو ماهی تن یک غذای ساده و خوشمزه است. این ساندویچ یک غذای کامل و مغذی است که به دلیل داشتن پروتئین، کربوهیدرات و چربی‌های سالم، برای یک وعده غذایی سبک و مقوی مناسب است.

کد خبر : ۱۷۱۱۲۲
بازدید : ۲۵

همه ما بعضی اوقات بعلل مختلف مایل هستیم که یک غذای ساده و خوشمزه را درست کنیم . یکی از این غذاها ، ساندویچ است .

مواد لازم برای تهیه ساندویچ کنسرو ماهی تن:

نان ساندویچ به تعداد نفرات   یک قاشق سوپ‌خوری سس مایونز برای هر نفر

برای تهیه سس : (برای هر ساندویچ )

کنسرو ماهی تن 3 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق غذاخوری

سس خردل 1 قاشق مرباخوری

خیار شور 3 عدد

کمی شوید خورد شده

کمی فلفل

ماست چکیده یا ماست غلیظ یک قاشق مرباخوری

برای تهیه سالاد ساندویچ :

برگ کاهو 3 عدد

برگ روکولا ( آروگولا ) Roka

یک قاشق سوپ‌خوری آب لیمو

یک قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون

5 برش پیاز قرمز

659bf984d1403_2_11zon

طرز تهیه ساندویچ کنسرو ماهی تن:

نان ساندویچی را از وسط برش داده و به داخل آن سس مایونز می زنیم و در داخل تابه ای روی حرارت اجاق می گذاریم تا گرم شود.

در زمانی که نان در حال گرم شدن است ، در داخل کاسه ای ماهی تن و مایونز و خردل و خیارشور های ریز شده و شوید خورد شده و ماست و فلفل را مخلوط میکنیم تا سس غلیظی بدست بیاید .

برای آماده کردن سبزیجات سالاد ، کاهو ها را بصورتی نواری برش می زنیم و در داخل کاسه ای برگهای آرگولا (Roka ) و آب لیمو و روغن زیتون و نمک و حلقه های نازک پیاز را با هم مخلوط میکنیم.

در درون نان ساندویچی گرم شده، یک لایه از سالاد را می‌چینیم و روی آن از مخلوط ماهی تن و ...می گذاریم بعد دوباره از سالاد رویش می گذاریم و در آخر برش های پیاز قرمز را میچینیم . نوش جان

659bf9838ae97_1_11zon

سبزی Roka یا روکولا یا آروگولا چیست؟

سبزی Roka یا روکولا یا آروگولا یکی از گونه های سبزیجات مدیترانه ای است که در سالاد، پیتزا، پاستا و دیگر غذاهای فرنگی بصورت خام یا پخته استفاده می شود. روکولا برای طعم دار نمودن انواع گوشت و پخت آن کاربرد دارد. روکولا طعم تند و خاصی دارد و سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان ها است.

منبع: دلگرم

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید