این مغزهای خوراکی مانع ابتلا به زوال عقل میشوند
تیمی از پژوهشگران بینالمللی از ۵۰ هزار و ۳۰۰ نفر بزرگسال بریتانیایی که بیشتر در میانه دهه پنجاه زندگی خود بودند، خواستند که پرسشنامهای را درباره عادتهای خود در مصرف آجیل پر کنند و سپس آنها را به مدت میانگین ۷ سال پیگیری کردند تا ببینند آیا آنها دچار زوال عقل میشوند یا نه.
بر پایه نتایج مطالعهای جدید، خوردن روزانه مغزهای خوراکی میتواند خطر ابتلا به دمانس یا زوال عقلی را نزد میانسالان و حتی گاهی سالمندان به طور قابل توجهی کاهش دهد.
تیمی از پژوهشگران بینالمللی از ۵۰ هزار و ۳۰۰ نفر بزرگسال بریتانیایی که بیشتر در میانه دهه پنجاه زندگی خود بودند، خواستند که پرسشنامهای را درباره عادتهای خود در مصرف آجیل پر کنند و سپس آنها را به مدت میانگین ۷ سال پیگیری کردند تا ببینند آیا آنها دچار زوال عقل میشوند یا نه.
از میان آن افراد حدود هزار و ۴۰۰ مورد زوال عقل شناسایی شد و محققان با در نظر گرفتن عواملی مانند سن، جنسیت، شاخص توده بدن، تحصیلات و سبک زندگی، مشخص کردند که مصرف روزانه آجیل خطر دمانس را تا ۱۲ درصد کاهش میدهد.
برای افرادی که مغزهای خوراکی بدون نمک مصرف میکردند و هر روز تا یک مشت یا ۴۰ گرم میخوردند، این فواید بیشتر بود و خطر دمانس برای آنها تا ۱۶ درصد کاهش یافت.
این یافتهها در سپتامبر سال جاری در نشریه Geroscience منتشر شد.
منبع: یورونیوز