طرز تهیه کیک هندوانه مخصوص شب یلدا؛ ۳ روش آسان

طرز تهیه کیک هندوانه مخصوص شب یلدا؛ ۳ روش آسان

شب یلدا، یکی از مناسب‌های مهم ما ایرانی‌ها است. از آجیل و میوه‌ها گرفته تا دسرها و کیک‌های خوشمزه، برای پذیرایی یلدا استفاده می‌شوند. یکی از دسرهای پرطرفدار شب یلدا، کیک هندوانه است. بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند به جای خرید کیک از قنادی‌ها، در خانه این کیک را تهیه کنند. با توجه به این که هندوانه نماد اصلی شب یلداست، کیک هندوانه‌ای نیز می‌تواند سفره یلدای شما را کامل‌تر کند. در ادامه با طرز تهیه کیک هندوانه به سه روش آسان و خوشمزه آشنا خواهیم شد.

کد خبر : ۲۱۹۷۵۲
بازدید : ۳۱

قبل از اینکه سراغ طرز تهیه کیک هندوانه برویم، اهمیت هندوانه در شب یلدا را بررسی می‌کنیم. یکی از دلایل استفاده از هندوانه در این شب، ظاهر آن است که سمبل زندگی و سرسبزی زمین به شمار می‌آید. رنگ سبز هندوانه نشان‌دهنده حیات در زمین است. ایرانیان باستان هم به گرد بودن زمین اعتقاد داشتند.

از سوی دیگر، یکی از دلایل محبوبیت هندوانه در شب یلدا، طعم شیرین و رنگ قرمز آن است که نمادی از عشق، دوستی، رفاه و زندگی مسالمت‌آمیز است. به همین دلیل، مردم کیک یا کوکی هندوانه را در مهمانی‌های شب یلدای خود درست می‌کنند.

49

روش اول: کیک هندوانه ساده

مواد لازم:

مواد لازم
آرد ۲ فنجان
شکر ۱.۵ فنجان
روغن مایع ۱ فنجان
تخم‌مرغ ۴ عدد
شیر ۱ فنجان
بکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
رنگ خوراکی قرمز و سبز به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه کیک هندوانه ساده

پیش از هر چیز، فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. اجازه دهید فر گرم شود تا وقتی که مایه کیک آماده شد، بتوانید آن را به‌سرعت درون فر قرار دهید.

در قدم بعدی، یک کاسه متوسط را بردارید و مقداری آرد، بکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کنید. با استفاده از یک همزن یا چنگال، این مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.

تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر و وانیل به کاسه اضافه کنید. با استفاده از یک همزن برقی یا دستی، این مخلوط را نیز به‌خوبی هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها و شکر کاملاً یکدست شوند. بعد از اینکه مخلوط شفاف و کرمی رنگی حاصل شد، روغن مایع و شیر را به آن اضافه کنید. دوباره خوب هم بزنید تا این مواد به‌طور کامل با هم ترکیب شوند و مخلوط یکدستی داشته باشید.

بقیه مواد را به‌تدریج به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و تا جایی که ممکن است آرام و با حرکات دورانی هم بزنید تا همه مواد به‌خوبی ترکیب شده و مایه یکدست شود.

50

پس از اینکه ترکیب یکدست شد، آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. یکی از قسمت‌ها را با رنگ خوراکی قرمز رنگ کنید و بهم بزنید تا رنگ یکنواختی حاصل شود. قسمت دیگر را نیز با رنگ خوراکی سبز رنگ کنید.

ابتدا مخلوط قرمز را در قالب کیک که از قبل چرب کرده‌اید و یا با کاغذ مخصوص پوشانده‌اید، بریزید. مطمئن شوید که مخلوط شما به‌صورت یکنواخت در قالب پخش شده است. قالب را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید و در این مدت مراقب باشید که کیک به درستی بپزد. بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، قالب را از فر خارج کرده و سپس مخلوط سبز را بریزید. دوباره قالب را به فر برگردانید و برای مدت ۳۰ دقیقه دیگر بپزید تا کیک به‌طور کامل پخته و طلایی شود.

حالا آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود. این کار به شما این امکان را می‌دهد که کیک به‌شکل مناسبی برش داده و سرو شود. پس از خنک شدن، کیک را با استفاده از یک چاقوی تیز به برش‌های مساوی تقسیم کنید و در ظرف سرو قرار دهید. می‌توانید آن را با کمی پودر قند یا خامه خوشمزه‌تر کنید و از طعم خوشمزه و ظاهر زیبا و جذاب آن لذت ببرید.

روش دوم: کیک هندوانه با خامه

مواد لازم:

مواد لازم
آرد ۲ فنجان
شکر ۱.۵ فنجان
روغن مایع ۱ فنجان
تخم‌مرغ ۴ عدد
آب ولرم ۱ فنجان
بکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
رنگ خوراکی قرمز و سبز  به مقدار لازم
خامه فرم گرفته به مقدار لازم

طرز تهیه کیک هندوانه با خامه

ابتدا فر را از یک ربع قبل با ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید، سپس آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید. حالا زرده و نصف شکر و وانیل را خوب با همزن بزنید. هر چقدر بیشتر ترکیب را هم بزنید، کیفیت کیک بالاتر می‌رود. پس از پف کردن ترکیب و بعد از اینکه کرم رنگ و حجمش هم دو برابر شد، آب ولرم را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

در این مرحله سراغ اضافه کردن رنگ قرمز به مواد بروید. کم‌کم باید رنگ را اضافه کنید تا به رنگ دلخواه قرمز خود برسید. حالا سفیده‌ها را با همزن خوب بزنید، تا حدی که پف کند، شکر را کم‌کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سفت شود.

سفیده را به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند. آرد و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کنید. در این مرحله بیش‌ازحد هم نزنید.

مواد را در یک ظرف چرب بریزید و در فر که از قبل گرم شده بگذارید. اجازه دهید به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بماند. بعد از پخت، اجازه دهید کیک خنک شود و سپس برش دهید و سرو کنید.

روش سوم: کیک هندوانه با خامه و ژله

مواد لازم:

مواد لازم
پودر کیک آماده ۱ بسته
خامه فرم گرفته ۱ فنجان
ژله هندوانه  ۱ بسته
آب جوش ۱ فنجان

طرز تهیه کیک هندوانه با خامه و ژله

کیک را طبق دستور روی جعبه تهیه کنید و بگذارید خنک شود. می‌توانید از کیک‌های آماده یا خانگی استفاده کنید. پودر ژله هندوانه را در یک کاسه بریزید و به آن ۱ فنجان آب جوش اضافه کنید. هم بزنید تا ژله حل شود و سپس بگذارید کمی خنک شود. پس از اینکه ژله کمی خنک شد، حالا یک لایه از کیک را در ته یک قالب مناسب قرار دهید. سپس یک لایه از خامه را بریزید و دوباره یک لایه دیگر از کیک روی آن بریزید. ژله هندوانه را به آرامی روی لایه دوم کیک اضافه کنید.

این کیک را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا ژله سفت شود و کیک کمی خنک شود. پس از آماده شدن، کیک را از یخچال خارج کنید، می‌توانید با خامه اضافی و رنگ خوراکی سبز (برای شبیه‌سازی پوست هندوانه) آن را تزیین کنید. برای تزیین بیشتر، می‌توانید با استفاده از چیپس شکلات یا بادام خرد شده به‌عنوان دانه‌های هندوانه روی کیک را تزیین کنید.

سخن پایانی؛ در این مطلب با ۳ روش مختلف تهیه کیک هندوانه آشنا شدیم. در پایان بهتر است به این نکته توجه کنید که برای پخت یک کیک خوشمزه حتما باید به‌درستی مراحل پخت را طی کنید. کیک شما باید به حد کافی سرد شود و سپس می‌توانید با ایده‌های مختلف آن را به شکل هندوانه تزیین کنید.

منبع: خبرآنلاین

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید