کوکو مرغ زعفرانی با سبزیجات؛ یک شام خوشمزه و آسان
کوکو مرغ زعفرانی با سبزیجات نوعی کوکو خوشمزه و آسان است که برای وعده شام یا ناهار یک غذای مناسب است.
کوکو برای ما ایرانیها حکم عصای دستمان است. هر وقت خسته و کوفته از کار به خانه برمیگردیم و وقت چندانی برای غذا پختن نداریم، کوکو اولین و بهترین گزینهای است که به دادمان میرسد تا در مدت کوتاهی آن را بپزیم و یک شام یا ناهار فوری را آماده کنیم. ایرانیها معمولا کوکوی سیب زمینی و کوکوی سبزی را بیشتر از سایر کوکوها دوست دارند و این دو مدل کوکو محبوبتر هستند. اما کوکوی بادمجان، کوکوی کدو، کوکوی سبزیجات، کوکوی مرغ و... هم در دسته کوکوها هستند که درست کردنشان دنگ و فنگ بیشتری نسبت به کوکو سبزی یا سیب زمینی دارد.
به گزارش فرارو، شما میتوانید همین کوکوی سیب زمینی خودمان را کمی ترگل و ورگل کنید و با اضافه کردن چند قلم مواد آن را به یک کوکوی خوشمزهتر تبدیل کنید. ما در این مطلب میخواهیم آموزش نوعی کوکو سیب زمینی خوشمزه را به شما آموزش بدهیم که از ترکیب سیب زمینی با مرغ، تخم مرغ، زعفران و سبزیجات تهیه میشود و بسیار خوشمزه و ترد است، پس در ادامه این مطلب با آموزش کوکو سیب زمینی زعفرانی همراه ما باشید.
مواد لازم
سینه مرغ: نصف ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
جعفری و پیازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای قرمز: نصف ۱ عدد
آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
طرز تهیه
نکات مهم
ـ برای تهیه کوکو سیب زمینی بهتر است هرگز از پیاز استفاده نکنید. پیاز باعث شل شدن و وا رفتن کوکو سیب زمینی میشود. اگر دوست دارید کوکو شما طعم پیاز داشته باشد، از پودر پیاز به جای خود پیاز استفاده کنید که در عطاریها موجود است.
ـ تعداد تخم مرغ به مقدار سیب زمینی بستگی دارد. برای چهار عدد سیب زمینی متوسط دو عدد تخم مرغ ریز کافی است. اگر تخم مرغ شما درشت است، به جای دو تا تخم مرغ از یک تخم مرغ استفاده کنید.
ـ همیشه سعی کنید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید؛ چون هرقدر زعفران را با آب بیشتری دم کنید، کمرنگتر میشود و مجبور میشوید برای به دست آوردن رنگ دلخواهتان از زعفران بیشتری استفاده کنید؛ بنابراین نحوه دم کردن زعفران بسیار مهم است. برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید. بعد به ازای ۱ قاشق چایخوری زعفران ۲ قاشق سوپخوری آب جوش و ۲ تکه یخ به آن اضافه کنید.
افزودن یخ باعث میشود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیشتری پس بدهد. زعفران را در ظرف دردار در فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده اجازه بدهید در دمای محیط یخ زدایی شود. پس از هر بار استفاده دوباره زعفران باقی مانده را داخل فریزر قرار دهید. حواستان باشد زعفرانی که استفاده میکنید، تقلبی نباشد. برای اینکه بفهمید زعفران تقلبی یا خالص است. زعفران را بین انگشتتان بگذارید و فشار بدهید. اگر روغن پس نداد؛ یعنی خالص است. زعفرانهای تقلبی معمولاً براق هستند.