پاستا فتوچینی با بیکن فرانسوی و سس مخصوص

پاستا فتوچینی با بیکن فرانسوی و سس مخصوص

سس آلفردو، کرمی و پنیری رنگ است که با مهارت دقیق طبخ می‌شود تا بافتی یک دست و خامه‌ای به غذا ببخشد. ماکارونی فتوچینی هم به دلیل بافت نرم و طعم خنثی، یک تکمیل‌کننده عالی برای این سس است. پخت صحیح این دو با هم، شما را به یک شاهکار آشپزی خانگی رهنمون می‌سازد که همه را شگفت‌زده خواهد کرد. با ما همراه باشید تا دستور پخت این غذای خوشمزه و بی نظیر را به شما آموزش دهیم.

کد خبر : ۲۵۹۱۷۰
بازدید : ۷

پاستا فتوچینی با سس آلفردو یکی از محبوب ترین دستور تهیه فتوچینی است که فوری و آسان تهیه می شود و بسیار خوشمزه است.

سس آلفردو، کرمی و پنیری رنگ است که با مهارت دقیق طبخ می‌شود تا بافتی یک دست و خامه‌ای به غذا ببخشد. ماکارونی فتوچینی هم به دلیل بافت نرم و طعم خنثی، یک تکمیل‌کننده عالی برای این سس است. پخت صحیح این دو با هم، شما را به یک شاهکار آشپزی خانگی رهنمون می‌سازد که همه را شگفت‌زده خواهد کرد. با ما همراه باشید تا دستور پخت این غذای خوشمزه و بی نظیر را به شما آموزش دهیم.

115

مواد اولیه

پاستا فتوچینی ۲۰۰ گرم

بیکن فرانسوی یا هر بیکنی دوست داشتید ۲۰۰ گرم

قارچ ۲۰۰ گرم

خامه ۱۰۰ گرم

شیر یک پیمانه

نمک و فلفل سیاه

پنیر پارمزان نصف پیمانه

سیر ۲ حبه

فلفل چیلی به دلخواه

کره ۲۵ گرم

طرز تهیه

ابتدا بیکن فرانسوی را خرد کنید و داخل تابه کره را روی حرارت ذوب کنید و بیکن با فلفل چیلی تفت دهید.

قارچ را نیز ورقه ای خرد و اضافه کنید.

شیر و خامه ای که به دمای محیط رسیده را با هم مخلوط کنید و به تابه اضافه کنید.

کمی نمک فلفل سیاه و پنیر پارمزان هم اضافه کنید.

پاستا را داخل آب جوش و نمک بریزید و کمی که پخت و نرم شد، زمانی که وسط آن هنوز خام است پاستاها را آبکش و به سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. باید پاستا هم روی حرارت با سس بپزد و این کار موجب می شود تا خمیر نشود.

بعد از ۶ تا ۷ دقیقه پاستای فتوچینی شما آماده است و می توانید آن را سرو کنید. نوش جان.

116

منبع: همشهری

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید