کره یا روغن؛ بهترین روش برای پخت تخم‌مرغ کدام است؟

کره یا روغن؛ بهترین روش برای پخت تخم‌مرغ کدام است؟

بهترین روش پخت تخم‌مرغ موضوعی است که همواره محل بحث بوده است. با این حال، همه روی یک نکته توافق نظر داریم: چربی بخش ضروری این معادله است. برخی روغن را انتخاب می‌کنند و برخی دیگر معتقدند یا کره یا هیچ.

کد خبر : ۲۷۵۶۱۱
بازدید : ۷۱

فرادید| کره اغلب انتخاب اول برای تخم‌مرغ‌های «هم‌زده» یا «نیم‌پزِ نرم» است، چون طعمی غنی و بافتی ابریشمی ایجاد می‌کند. بدون تردید، مخلوط کردن چند قالب کوچک کره با تخم‌مرغ حین پخت، از آن ترفندهای آشپزی است که وقتی اولین بار امتحانش می‌کنیم، آرزو می‌کنیم زودتر از آن خبر داشتیم.

به گزارش فرادید، نتیجه کار، یک محصول بسیار پف‌دارتر است. از دید طعم هم، میزان بالای چربی  کره،  عمقی دلپذیر به طعم غذا می‌دهد که به‌سادگی قابل جایگزینی نیست. اگر می‌خواهید طعم را یک پله بالاتر ببرید، از کره‌ی مرغوب استفاده کنید. با این حال، در برخی موارد، روغن می‌تواند انتخاب بهتری باشد. 

1

روغن برای سرخ کردن و پخت در فر مناسب است

حالا که روشن شد کره بدون تردید بهترین گزینه برای «تخم‌مرغ هم‌زده» است، باید بدانید پخت تخم‌مرغ با روغن هم مزایایی دارد. روغن «نقطه دود» بالاتری نسبت به کره دارد، بنابراین برای روش‌های پخت با حرارت بالا، مانند سرخ کردن یا پختن در فر، مناسب‌تر است. توانایی بالا بردن واقعی دما همان چیزیست که به تخم‌مرغ سرخ‌شده آن لبه‌های ترد و مطلوب را می‌دهد. اما یک نکته: احتمالاً هنگام سرخ کردن تخم‌مرغ به اندازه کافی روغن استفاده نمی‌کنید. برای اینکه تخم‌مرغ‌ها یکنواخت بپزند و به تابه نچسبند، کف تابه را کاملاً با روغن بپوشانید. 

نوع روغنی که استفاده می‌کنید هم بر طعم تخم‌مرغ اثر می‌گذارد. روغن‌های خنثی مانند کانولا یا روغن‌های گیاهی معمولا طعم خود غذا را پنهان نمی‌کنند، بنابراین زمانی که می‌خواهید ادویه‌های افزوده‌شده به تخم‌مرغ طعم خود را به طور کامل نشان بدهند، انتخاب خوبی هستند. در مقابل، روغن زیتون طعم متمایز خودش را دارد و با غذاهای سبک مدیترانه‌ای  به‌خوبی هماهنگ می‌شود.

مترجم: زهرا ذوالقدر

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید