"سموم‌شیمیایی" و "آفت‌کش‌ها" در میوه‌ها و سبزیجات

"سموم‌شیمیایی" و "آفت‌کش‌ها" در میوه‌ها و سبزیجات

گروهی از کارشناسان محیط زیست لیستی از خوراکی‌های حاوی سموم و آفت کش را در سال ۲۰۱۸ منتشر کرده اند، این گزارش نشان می‌دهد برای داشتن سیستم غذایی سالم همچنان راه درازی را پیش رو داریم.

کد خبر : ۵۴۸۷۱
بازدید : ۳۲۴۱
سموم شیمیایی و آفت کش‌ها در میوه‌ها و سبزیجات
فرادید | امروزه همه ما در معرض این ترکیبات شیمیایی قرار داریم. آفت کش‌ها به اضافه موم‌هایی که برای براقی میوه‌ها استفاده می‌شود. گروهی از کارشناسان محیط زیست لیستی از خوراکی‌های حاوی سموم و آفت کش را در سال ۲۰۱۸ منتشر کرده اند، این گزارش نشان می‌دهد برای داشتن سیستم غذایی سالم همچنان راه درازی را پیش رو داریم. آفت کش‌ها موادی به صورت مایع، جامد یا گاز هستند که به منظور نابودی آفت‌ها به کار می‌روند. بعضی از این آفت‌ها که مورد علاقه انسان‌ها نیستند، حشرات، علف‌های هرز و میکروب‌هایی هستند که گیاهان را نیز از بین می‌برند. بسیاری از آفت کش‌ها، سمی هستند و علاوه بر اینکه آفت‌ها را از بین می‌برند به انسان‌ها نیز صدمه می‌زنند. این مطالعه در سال جاری نشان داد که تقریبا ۷۰ درصد آفت کش‌ها بر روی محصولات باقی می‌مانند. به عنوان مثال، یک عدد توت فرنگی به ۲۲ گونه مختلف آفت کش‌ها آلوده است.

به گزارش فرادید به نقل از دکتر اکس، اسفناج حاوی کلسیم و ویتامین‌های فراوان می‌باشد مصرف آن در صورتی توصیه می‌شود که ارگانیک آن تهیه شود. محققان "ددت" که به عنوان معروف‌ترین عامل شیمیایی دفع آفات شناخته می‌شود را در اسفناج یافته اند، مصرف این آفت کش در ایالات متحده آمریکا ممنوع است، در تعداد زیادی از محصولات نمونه این ماده شیمیایی یافت شده است. (به طور دقیق می‌توان بیان داشت ۴۰ درصد اسفناج‌های غیر ارگانیک آلوده به مواد سمی هستند.)

یافته‌های کلیدی - گزارش ۲۰۱۸
• وزارت کشاورزی ایالات متحده ۲۳۰ نوع آفت کش‌ها و مواد شیمیایی را بر روی هزاران نمونه خوراکی بررسی کرده است.
• گروهی از کارشناسان محیط زیست اطلاعات مربوط به این آزمایشات را تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند که تقریبا ۷۰ درصد آفت کش‌ها بر روی محصولات باقی می‌مانند.
• بیش از ۹۸ درصد از نمونه‌های توت فرنگی، اسفناج، هلو‌ها، شلیل، گیلاس و سیب‌ها در برابر حداقل دارای یک آفت کش هستند.

فهرستی از خوراکی‌های ۲۰۱۸ که حاوی مقدار فراوانی مواد سمی هستند عبارتند از:
• توت فرنگی
• اسفناج
• شلیل
• سیب
• هلو
• گلابی
• گیلاس
• انگور
• کرفس
• گوجه فرنگی
• فلفل شیرین
• سیب زمینی

۱۵ خوراکی به مواد شیمیایی کمتری آلوده هستند
• تنها یک درصد نمونه‌های آووکادو و ذرت دارای آفت کش‌های قابل تشخص بودند.
• بیش از ۸۰ درصد آناناس، پاپایا، مارچوبه، پیاز و کلم به هیچ ماده شیمیایی آلوده نبودند.

۱ - آووکادو
۲ - ذرت شیرین
۳ - آناناس
۴ - کلم
۵ - پیاز‌ها
۶ - نخود فرنگی
۷ - پاپایا
۸ - مار چوبه
۹ - انبه
۱۰ - بادمجان
۱۱ - شهد نباتات
۱۲ - کیوی
۱۳ - طالبی
۱۴ - گل کلم
۱۵ - کلم بروکلی

منبع: دکتر اکس
ترجمه: وب‌سایت فرادید
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید