با حذف "وعده های اصلی غذا" زیباتر میشویم؟
به همین دلیل، در سالهای میان ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۷ تعداد دختران نوجوانی که به کمبود کلسیم دچار هستند، به گونهای چشمگیر افزایش یافته است.
کد خبر :
۷۳۰۹۴
بازدید :
۱۳۵۹۳
نتایج یک نظرخواهی جدید حاکی از آن است که میلیونها زن، گروههای غذایی کامل را از رژیمهای خود حذف کردهاند.
نظرخواهی از یک هزار زن ۱۶ تا ۲۵ ساله نشان داده است که ۵۳ درصد آنها به خیال آن که برای زیباییشان بهتر است، از خوردن برخی مواد غذایی اجتناب میکنند.
۵۵ درصد این زنان اعتراف کردهاند که گاه یک وعده کامل از غذای روزانهشان را حذف میکنند، و هدف دوسوم آنها، از دست دادن وزن است.
یک سوم شرکت کنندگان در این نظرخواهی، غذاهای مهم را نخستین بار در سالهای میان ۱۴ و ۱۶ سالگی - و از هر ده نفر، یک نفرشان در ۱۰ سالگی - از برنامه غذاییشان حذف کردهاند.
این پژوهش که توسط نهاد موسوم به «آرلا گودنِس» انجام شده است، نشان میدهد که از هر پنج شرکت کننده، یک نفر لبنیات را از رژیم غذاییاش کنار گذاشته است که معرف محتملترین غذا در فهرست مواد حذف شده است.
لوسی جونز، کارشناس تغذیه، میگوید: «برخی گروههای غذایی برای ادامه یک زندگی سالم حیاتی هستند. حذف آنها میتواند پیامدهای ناخواستهای بر سلامتی داشته باشد که بسیاری از مردم از آن بیخبرند».
«لبنیات، به ویژه، برای رشد دختران جوان مهم است، زیرا کلسیم موجود درآنها استخوانها و دندانها را حفظ میکند».
این نظرخواهی، همچنین، نتیجهگیری کرده است که بیش از یک چهارم (۲۶ درصد) کسانی که گروههای غذایی را از رژیمشان حذف کردهاند، این اقدام را زیر نفوذ اطرافیان خود انجام دادهاند.
بیش از یک سوم آنها (۳۶ درصد) از مد و طرز زندگی چهرههای مشهور و تاثیرگذار در شبکههای اجتماعی، الهام گرفتهاند.
به رغم منافع لبنیات برای یک رژیم غذایی سالم، ۴۴ درصد زنان جوان (از شرکت کنندگان در این نظرخواهی) فکر میکنند لبنیات ناسالم است و تاثیری منفی بر اندامشان دارد.
دادههای سازمان بهداشت عمومی بریتانیا حاکی از آن است که ۲۲ درصد دختران ۱۱ تا ۱۸ ساله، مصرف حداقل کلسیم تعیین شده در رژیم عذاییشان را مراعات نمیکنند.
به همین دلیل، در سالهای میان ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۷ تعداد دختران نوجوانی که به کمبود کلسیم دچار هستند، به گونهای چشمگیر افزایش یافته است.
نظرخواهی از یک هزار زن ۱۶ تا ۲۵ ساله نشان داده است که ۵۳ درصد آنها به خیال آن که برای زیباییشان بهتر است، از خوردن برخی مواد غذایی اجتناب میکنند.
۵۵ درصد این زنان اعتراف کردهاند که گاه یک وعده کامل از غذای روزانهشان را حذف میکنند، و هدف دوسوم آنها، از دست دادن وزن است.
یک سوم شرکت کنندگان در این نظرخواهی، غذاهای مهم را نخستین بار در سالهای میان ۱۴ و ۱۶ سالگی - و از هر ده نفر، یک نفرشان در ۱۰ سالگی - از برنامه غذاییشان حذف کردهاند.
این پژوهش که توسط نهاد موسوم به «آرلا گودنِس» انجام شده است، نشان میدهد که از هر پنج شرکت کننده، یک نفر لبنیات را از رژیم غذاییاش کنار گذاشته است که معرف محتملترین غذا در فهرست مواد حذف شده است.
لوسی جونز، کارشناس تغذیه، میگوید: «برخی گروههای غذایی برای ادامه یک زندگی سالم حیاتی هستند. حذف آنها میتواند پیامدهای ناخواستهای بر سلامتی داشته باشد که بسیاری از مردم از آن بیخبرند».
«لبنیات، به ویژه، برای رشد دختران جوان مهم است، زیرا کلسیم موجود درآنها استخوانها و دندانها را حفظ میکند».
این نظرخواهی، همچنین، نتیجهگیری کرده است که بیش از یک چهارم (۲۶ درصد) کسانی که گروههای غذایی را از رژیمشان حذف کردهاند، این اقدام را زیر نفوذ اطرافیان خود انجام دادهاند.
بیش از یک سوم آنها (۳۶ درصد) از مد و طرز زندگی چهرههای مشهور و تاثیرگذار در شبکههای اجتماعی، الهام گرفتهاند.
به رغم منافع لبنیات برای یک رژیم غذایی سالم، ۴۴ درصد زنان جوان (از شرکت کنندگان در این نظرخواهی) فکر میکنند لبنیات ناسالم است و تاثیری منفی بر اندامشان دارد.
دادههای سازمان بهداشت عمومی بریتانیا حاکی از آن است که ۲۲ درصد دختران ۱۱ تا ۱۸ ساله، مصرف حداقل کلسیم تعیین شده در رژیم عذاییشان را مراعات نمیکنند.
به همین دلیل، در سالهای میان ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۷ تعداد دختران نوجوانی که به کمبود کلسیم دچار هستند، به گونهای چشمگیر افزایش یافته است.
منبع: ایندیپندنت
۰