۹ خوراکی برای بهبود سلامتی
دانه کتان همچنین حاوی فیتواستروژنهایی است که عملکرد قلبی عروقی را بهبود میبخشد. تحقیقات همچنین نشان داده است که دانه کتان میتواند سطح کلسترول خون را کاهش دهد.
کد خبر :
۸۲۹۲۲
بازدید :
۱۲۹۰۷
نچرال نیوز ۹ خوراکی برتر را که حتما باید در رژیم غذایی خود بگنجانید را معرفی کرد، این غذاها فواید زیادی برای سلامتی دارند. بسیاری از میوه ها، سبزیجات و دانهها به دلیل داشتن مواد مغذی عامل مهمی در سلامتی هستند. لیندا میلو از موسسه فناوری مواد غذایی لیستی از نه خوراکی فوق العاده را تهیه کرده است که میتواند برای بهبود سلامتی مورد استفاده قرار گیرند.
دانههای چیا: این دانهها سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و منبع خوبی از کلسیم، آنتی اکسیدان ها، ویتامینها و مواد معدنی هستند.
بذر کتان: خوراکی فوق العاده معروف دیگر، دانه کتان است که اسیدهای چرب امگا ۳، آنتی اکسیدانها و فیبر را در اختیار شما قرار میدهد. دانه کتان همچنین حاوی فیتواستروژنهایی است که عملکرد قلبی عروقی را بهبود میبخشد. تحقیقات همچنین نشان داده است که دانه کتان میتواند سطح کلسترول خون را کاهش دهد.
دانههای آفتابگردان: تخمه آفتابگردان مزایای سلامتی بسیاری دارد. آنها حاوی چربیهای اشباع نشده و غیر اشباع نشده، فیبر، پروتئین و آنتی اکسیدانها هستند. آنها همچنین حاوی فیتوشیمیایی هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت میکنند و حتی ممکن است با سرطان مبارزه کنند.
دانه کدو تنبل: دانه کدو تنبل یک غذای خوشمزه و همچنین افزودنی خوشمزه برای سالاد است. میتوانید آنها را تفت داده یا آنها را که قبلاً تفت داده شده را خریداری کنید. اما تخمههای خام سالمتر است، زیرا حاوی پروتئین، فیبر و بسیاری از مواد معدنی از جمله منیزیم، منگنز و فسفر است.
چرنیکا یا قرهقاط سیاه: منبع غنی از آنتی اکسیدان ها، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی است. این میوه کوچک خواص ضد پیری و ضد سرطانی دارد، فشار خون را کاهش داده و تصلب شریانی را کاهش میدهد و همچنین برای بینایی مفید است.
آسای: این میوه درختی به دلایل مختلف محبوبیت بیشتری دارد، زیرا از نظر نسبت اسیدهای چرب به روغن زیتون شباهت زیادی دارد و منبع بسیار خوبی از آنتوسیانینها هستند که اثرات ضد التهابی، بهبود حافظه، تنظیم قند خون و مهار رشد سلولهای سرطانی را فراهم میکنند.
گیلاس: علاوه بر دارا بودن آنتی اکسیدان و آنتوسیانینهای زیاد، گیلاسها دارای ضد التهاب قدرتمندی هستند و نشان داده شد که در گروهی از دوچرخه سواران بعد از تمرینات شدید مصرف کنسانتره گیلاس باعث کاهش التهاب ناشی از ورزش میشود.
توت خرس: توت خرس علاوه بر فواید بهداشتی شناخته شده برای مشکلات ادراری، خواص آنتی میکروبی و ضد التهابی نیز دارد. همچنین منبع خوبی از آنتی اکسیدانها بوده و تأثیرات مفیدی بر سلامت قلب و عروق و دهان دارد.
آووکادو: محصولی فوق العاده با طعم خوب و مزایای بسیار زیادی برای سلامتی است. این سوپر میوه دارای چربیهای خوب (چربیهای اشباع نشده) است که میتواند به کاهش کلسترول خون و حفظ سلامت قلب کمک کند.
منبع: اسپوتنیک
۰