(ویدئو) چرا چاقوهای سرآشپزهای ژاپنی تا این اندازه گران هستند؟
در این ویدئوی شگفت انگیز نحوه تولید گران ترین چاقوهای ژاپنی را در یک کارگاه مشهور در شهر اچیزن مشاهده خواهید کرد.
فرادید| چاقوهای سرآشپزهای ژاپنی از گران ترین چاقوهای جهان هستند. برای درک این موضوع بهتر است بدانید که تنها یک چاقوی تولید شده در تاکامورا هامونو شهر اچیزن، کشور ژاپن 6 هزار و 900 دلار قیمت دارد.
به گزارش فرادید، شهر اچیزن در استان فوکوئی ژاپن برای صدها سال مرکز ساخت چاقوهای ژاپنی بوده است و امروزه بسیاری از صنعتگران دهه ها از عمر خود را در آنجا صرف یادگیری ساخت چاقو و چنگال با کیفیت می کنند.
در حقیقت صنعتگران بیش از 10 سال را صرف یادگیری نحوه درست چکش زدن، تیز کردن و جلا دادن هر تیغه می کنند. برای همین است که چاقوهای ژاپنی به قیمت های ماورایی فروخته می شوند.
جالب است بدانید که این چاقوهای منحصر به فرد و گران بعد از ساخت علاوه بر رستوران های مشهور ژاپنی، در بسیاری از رستوران های مشهور جهان از جمله نومادر کپنهاگ و برناردین در شهر نیویورک استفاده می شوند.
در این ویدئوی شگفت انگیز نحوه تولید گران ترین چاقوهای ژاپنی را در یک کارگاه مشهور در شهر اچیزن مشاهده خواهید کرد.