(ویدئو) برداشت تماشایی کارامبولا در مزرعه؛ فرایند تهیه آبمیوه ستاره ای را در کارخانه ببینید
کارامبولا یا میوه ستاره ای، گونه ای از درختان میوه بومی مناطق گرمسیری جنوب شرقی آسیا است. این میوه معمولا در سراسر نواحی جنوب شرقی آسیا، اقیانوس آرام جنوبی، میکرونزی و بخش هایی از آسیای شرقی مصرف می شود. این درخت در سرتاسر مناطق گرمسیری کشت میشود. کل میوه خوراکی است و هیچ دورریزی ندارد. به شکل معمول نیز خام مصرف می شود. اما در برخی مناطق به شکل کنسرو، آبمیوه یا پخته شده استفاده می شود.
کد خبر :
۱۵۰۰۹۴
بازدید :
۸۰۱۸
۴۸