(ویدئو) نحوه پخت خورشت ملاقورمه بادمجان؛ غذای خوشمزه و اصیل گیلانی
![(ویدئو) نحوه پخت خورشت ملاقورمه بادمجان؛ غذای خوشمزه و اصیل گیلانی](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/YYI9P7rz9yiX/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjQyl893NP0-tNYZWf7mO6sg/6_11zon.jpg)
در این ویدئو یک آشپز مجرب با مواد اولیه شامل: 4 عدد بادمجان، 5 عدد گوجه فرنگی، 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، نعناخشک 1 قاشق چایخوری، جعفری خشک 1قاشق چایخوری، جعفری خشک 1قاشق چایخوری، آب نارنج یا لیمو تازه نصف استکان و سیر 3 حبه این غذای خوشمزه را درست می کند.
کد خبر :
۱۹۵۷۷۱
بازدید :
۴۰۵۳۳
۱۰۰۳