(ویدئو) پخت «کوکورچ» با 5 هزار متر روده به سبک آشپز روستایی آذربایجانی

(ویدئو) پخت «کوکورچ» با 5 هزار متر روده به سبک آشپز روستایی آذربایجانی

در این ویدئو یک آشپز آذربایجانی در طبیعت زیبای این کشور کوکورچ ( کوکورِچ :آلبانیایی: kukurec) یا گوشت و رودهٔ کبابی و طعم‌دار شده گوسفند، یکی از غذاهای خیابانی محبوب استانبول و همچنین یونان و کشورهای بالکان به‌شمار می‌رود) درست می کند.

کد خبر : ۲۰۰۵۵۷
بازدید : ۱۱۹۹۰

۲۲۴
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید