(ویدئو) نحوه پخت جغور بغور اصیل با دنبه، 600 گرم جگر و دل

(ویدئو) نحوه پخت جغور بغور اصیل با دنبه، 600 گرم جگر و دل

در این ویدئو یک آشپز ماهر با 4 پیاز، 100 گرم دنبه، 600 گرم جگر، یک عدد دل، دو حبه سیر، رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ‌خوری، فلفل سبز ۲ عدد، فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای‌خوری، زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری و نمک ۱ قاشق چای‌خوری این خوراک را درست می کند.

کد خبر : ۲۰۱۲۶۱
بازدید : ۴۷۴۷

۴۹
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید