(ویدئو) طرز تهیه بورک عدس؛ غذای مقوی ترکیه ای

(ویدئو) طرز تهیه بورک عدس؛ غذای مقوی ترکیه ای

در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه ابتدا برای خمیر بورک عدس: آرد 800 گرم، شیر یک لیوان، روغن 80 گرم، آب از یک لیوان کمتر، یک عدد تخم مرغ، نمک یک قاشق غذا خوری و همچنین مواد لازم برای مواد میانی: عدس سه لیوان 550 گرم، یک کیلو پیاز، سیر 5 حبه ، رب چهار پنج قاشق غذا خوری و زیره 1/2 قاشق مربا خوری این بورک عدس را درست می کند.

کد خبر : ۲۰۱۲۶۵
بازدید : ۳۲۲۵۵

۳۷۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید