(ویدئو) پخت فسنجان با گوشت اردک توسط بانوی روستایی اهل گیلان

(ویدئو) پخت فسنجان با گوشت اردک توسط بانوی روستایی اهل گیلان

در این ویدئو یک بانوی اهل گیلان با مواد اولیه شامل: یک عدد اردک متوسط، 500 گرم گردو، 2 عدد پیاز، 3 قاشق غذاخوری رب انار، 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، 5 لیوان آب جوش، پودر زردچوبه، پودر فلفل سیاه و نمک به میزان لازم این فسنجان را درست می کند.

کد خبر : ۲۰۴۴۲۲
بازدید : ۹۹۴۴

 

 

 

 

۵۸
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید