(ویدئو) پخت فسنجان با گوشت اردک توسط بانوی روستایی اهل گیلان

(ویدئو) پخت فسنجان با گوشت اردک توسط بانوی روستایی اهل گیلان

در این ویدئو یک بانوی اهل گیلان با مواد اولیه شامل: یک عدد اردک متوسط، 500 گرم گردو، 2 عدد پیاز، 3 قاشق غذاخوری رب انار، 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، 5 لیوان آب جوش، پودر زردچوبه، پودر فلفل سیاه و نمک به میزان لازم این فسنجان را درست می کند.

کد خبر : ۲۰۴۴۲۲
بازدید : ۹۸۹۹

 

 

 

 

۵۸
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فرادید هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    سایر رسانه ها
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فرادید هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید