(ویدئو) فرآیند پخت نان چاباتا ایتالیایی در یک نانوایی
 
    نان چاباتا یا نان سیباتا (Ciabatta Bread) یکی از نانهای خوشمزه و حجیم ایتالیایی بوده و در بین انواع نانهای این کشور محبوب ترین به شما می رود. این نان در کنار انواع سالاد، سوپ و غذا سرو میشود. در ادامه شاهد پخت این نان در یک نانوایی هستیم.
  
  
    
    کد خبر :
    ۲۰۵۵۱۲
  
  
  
    
    
    
    
    
  
      
        
          
        
        
          بازدید :
          ۲۴۲        
      
    
  
        
            ۳            
        
        
    
     
					 
                               
                               
                               
                                   
                                   
                                   
                                                             
                                                             
                                                             
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                               
                              