(ویدئو) فرآیند پرورش، صید و فرآوری هزاران تن ماهی قزل آلا و کاد در نروژ

در این ویدئو نحوه پرورش، صید و بسته بندی ماهی قزل آلا و کاد را در نروژ مشاهده می کنید. روغن‌ماهی، ماهی روغن یا ماهی کاد نام رایج ماهیان کف زی است. کاد به عنوان غذایی با عطر و طعم ملایم و گوشت سفید متراکم و پوسته پوسته، محبوب است. برای تولید روغن کبد ماهی که منبع مهم ویتامین آ، ویتامین دی، ویتامین ای و اسیدهای چرب امگا ۳ (EPA و DHA) است فرآیند تولید روغن کبد کاد انجام می‌شود.

کد خبر : ۲۰۹۷۳۸
بازدید : ۱۷
۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید