(ویدئو) روشی ساده و سریع برای پخت «نان کروسان» به روش آشپز اهل ترکیه

(ویدئو) روشی ساده و سریع برای پخت «نان کروسان» به روش آشپز اهل ترکیه

در این ویدئو یک آشپز اهل ترکیه با مواد اولیه شامل: 450 گرم آرد شیرینی باقلوا، 100 میلی لیتر شیر، 100 میلی لیتر آب، 50 میلی لیتر روغن، یک قاشق چایخوری مخمر خشک، 2 قاشق غذاخوری شکر، یک قاشق چایخوری نمک و یک عدد تخم مرغ این کروسان را آماده می کند. کروسان (به فرانسوی: Croissant) نوعی نان صبحانه است که در پاره ای موارد به شکل هلالی اما در اکثر موارد به شکل ساده(همانند نان های تست معمولی) و با آرد، خمیرمایه و کره تهیه می‌شود و خمیر آن با به‌کارگیری کره، به صورت خمیر هزارلا آماده می‌گردد. تفاوت اصلی این نان با نان های دیگر تخمیر سه مرحله ای خمیر آن است.

کد خبر : ۲۱۰۸۵۴
بازدید : ۵۸

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید