(ویدئو) نحوه پخت نان باگت فرانسوی در خانه با 300 گرم آرد

(ویدئو) نحوه پخت نان باگت فرانسوی در خانه با 300 گرم آرد

در این ویدئو یک آشپز اهل سنگاپور با مواد اولیه شامل: 300 گرم آرد نان، 250 گرم آب،2/5 گرم نمک و 1/5 گرم مخمر این نان را درست می کند. باگت (فرانسوی: Baguette) نان باریک پهن فرانسوی است[۱] که معمولاً با استفاده از خمیر پایه نازک (خمیر، هرچند بدون شکل، توسط قانون فرانسه تعریف شده) پخته می‌شود. پهنای آن و پوسته ترد آن نیز قابل تشخیص است

کد خبر : ۲۱۲۳۱۸
بازدید : ۱۳۲

 

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید