(ویدئو) تا به حال مراحل کشت و برداشت ماش را دیده بودید؟

ماش (نام علمی: Vigna radiata) گیاهی بومی هندوستان است اما در نقاط دیگر جهان مانند ایران نیز کشت می‌شود. در ایران این گیاه پس از برداشت جو یا گندم کاشته شده و در فصل پاییز و هنگامی که دانه‌های آن سفت و غلاف‌های آن زرد یا سیاه شد، محصول آن را در چند نوبت برداشت می‌کنند. نام انگلیسی ماش از یک لغت هندی به معنی «دانه سبز» مشتق شده‌است. سابقه کشت و استفاده از ماش به چهار هزار سال پیش و در جنوب هند بازمی‌گردد. ماش در چین به سویای سبز معروف است. مصرف ماش آمریکا سالانه بیش از ده میلیون تن است.

کد خبر : ۲۱۳۲۴۵
بازدید : ۱۰۴
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید