(ویدئو) غذای روستایی در داغستان روسیه؛ پخت یک غذای محلی با آرد و گوشت
در این ویدئو یک زوج آشپز مشهور ساکن روستاهای کشور آذربایجان را خواهید دید که با گوشت و آرد یک پای گوشت درست می کنند. پای (به انگلیسی: Pie) در واقع نوعی خوراک پیراشکیمانند است که از دو بخش تشکیل میشود: یک بخش آن لایه خمیری است و بخش دیگر موادی است که درون این خمیر قرار میگیرد. پای بر اساس لایه خود دستهبندی میشود. پای گوشت نوعی غذاست که در آن گوشت چرخ شده و با پیاز سرخ شده، قارچ، انواع سبزیجات و غیره در داخل خمیر پای قرار گرفته و بر سطح آن معمولاً تخم مرغ و آب را با برس آشپزی مالیده میشود و در داخل فر پخت میشود.
کد خبر :
۲۱۴۱۳۹
بازدید :
۱۰۹
۰