(ویدئو) عملیات دیدنی تولید یک مدل «نودل» محبوب در کارخانه تایوانی

نودِل (به آلمانی: Nudel) یا گاهی رشته فرنگی یک غذای اصلی است که از برش خمیر فطیر (عمل آوری نشده) به شکل‌های مختلف تهیه می‌شود. نودل نواری نازک و بلند مرسوم‌ترین فرم نودل است، اما نودل به شکل‌های بسیاری متنوعی برش می‌خورد که از جمله آن‌ها می‌توان به فرم‌های موجی، لوله‌ای، رشته‌ای و صدفی اشاره کرد. به‌طور معمول نودل در آب جوش طبخ شده و گاهی به آن روغن خوراکی و نمک نیز افزوده می‌شود. البته روشی دیگر طبخ آن سرخ کردن نودل در ماهی تابه و سرخ کردن عمیق آن است. نودل به‌طور معمول با سس یا به همراه سوپ سرو می‌شود و می‌توان به دلخواه انواع مواد غذایی از جمله سوسیس، انواع سبزیجات و… را به آن اضافه کرد.

کد خبر : ۲۱۷۶۲۴
بازدید : ۵۹
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید