(ویدئو) غذای خیابانی در پاکستان؛ پخت پاراتای کره ای و تخم مرغی

(ویدئو) غذای خیابانی در پاکستان؛ پخت پاراتای کره ای و تخم مرغی

پاراتا (انگلیسی: Paratha) یک نوع نان مسطح و تخت است که معمولاً در آشپزی جنوبی آسیا و کشورهای هند، پاکستان، بنگلادش و افغانستان مصرف می‌شود. این نان از آرد گندم تهیه می‌شود و به طور معمول با کره یا روغن در تابه سرخ می‌شود تا لایه‌های ترد و خوشمزه‌ای به دست آید. پاراتا به عنوان یک غذای صبحانه، ناهار یا شام بسیار محبوب است و می‌تواند با انواع مواد مختلف پر شود، مانند سبزیجات، گوشت، پنیر یا حتی تخم‌مرغ. واژه پاراتا (Paratha) یک واژه آمیخته شده از دو واژه پارات (parat) و آتا (atta) است که به صورت تحت اللفظی به معنی لایه‌های خمیر پخته شده، می‌باشد.

کد خبر : ۲۲۱۱۲۹
بازدید : ۷۷

 
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید