(ویدئو) فرآیند تولید اتوماتیک شیرینی باکپیا و باقلوا در کارخانه

در این ویدئو مراحل تولید شیرینی های باقلوا و باکپیا را در یک کارخانه مشاهده می کنیم. باکپیا (Bakpia) یک شیرینی سنتی و محبوب در کشورهای آسیای جنوب شرقی، به ویژه در اندونزی و مالزی است. این شیرینی معمولاً به صورت کلوچه‌های کوچک و گرد است که داخل آن با موادی مانند دانه‌های لوبیا سبز یا نارگیل پر می‌شود. این شیرینی در طی سال‌ها تغییرات زیادی در دستور پخت و مواد اولیه پیدا کرده و به انواع مختلفی تبدیل شده است. باکپیا به طور سنتی در مراسم و جشن‌ها در کشورهایی مانند اندونزی و مالزی سرو می‌شود و به عنوان یک میان‌وعده یا دسر محبوب است.

کد خبر : ۲۲۱۱۳۲
بازدید : ۶۰
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید