(ویدئو) فرآیند تمیز کردن، برش و فرآوری ماهی خال خالی در کارخانه ژاپنی

(ویدئو) فرآیند تمیز کردن، برش و فرآوری ماهی خال خالی در کارخانه ژاپنی

ماهی خال‌خالی یا اِسْقومْری اطلس (به انگلیسی: Atlantic mackerel) به یکی از انواع تون‌ماهیان گفته می‌شود. ماهی خال‌مخالی شکم سپید و پشت سبزرنگ با نواره‌های آبی دارد و بومی شمال اقیانوس اطلس است. در زبان ژاپنی سابا نامیده می‌شود و یکی از انواع سوشی است. در این ویدئو مراحل آماده سازی انبوه این ماهیان برای تهیه انواع غذا را در یک کارخانه در ژاپن می بینیم.

کد خبر : ۲۲۱۲۸۸
بازدید : ۲۸

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید