(ویدئو) دستور پخت نان روسی با اسفناج؛ یک طعم اصیل و خوشمزه!
در این ویدئو یک آشپز اهل روسیه با مواد اولیه ابتدا برای خمیر: 350 میلی لیتر آب، یک قاشق چایخوری نمک، 700 گرم آرد و مواد لازم برای داخل نان: 370 گرم اسفناج، یک دسته شوید، یک دسته جعفری، یک دسته پیازچه، نصف قاشق چایخوری گشنیز، نمک و فلفل به میزان لازم، یک قاشق چایخوری پاپریکا، 2 عدد پیاز سفید و مقداری روغن این نان را آماده می کند.
کد خبر :
۲۲۱۳۳۸
بازدید :
۱۲۲۰
۱۸