(ویدئو) فرآیند تولید انبوه راحت الحلقوم در یک کارگاه در ترکیه
راحتالحلقوم یا لُقوم یا لُکوم یا ترکیش دیلایت (Turkish Delight) یا مسقطی یکی از انواع شیرینیها است که بر پایه ژلِ نشاسته و شکر است. راحتالحلقوم بهصورت ساده، مغزدار و در رنگها و طعمهای مختلف تولید میشود. مبدأ راحتالحلقوم بهطور دقیق مشخص نیست، اما بیشتر به ترکیه و همچنین بلاروس نسبت داده میشود. و در بسیاری از کشورهای خاورمیانه و بالکان نیز شناخته شده است. این شیرینی از ترکیب شکر، نشاسته، آب و طعمدهندههای مختلف مانند گلاب، لیمو، پسته یا گردو تهیه میشود. لکوم بافتی نرم و ژلاتینی دارد و معمولاً به قطعات کوچک بریده میشود و در پودر شکر یا نارگیل رنده شده پوشانده میشود.
کد خبر :
۲۲۱۸۵۲
بازدید :
۱۳۶۰
۴