( ویدئو) فرآیند دیدنی تولید آب‌نبات با دانه سویا به روش استاد ژاپنی

آب‌نبات سیاه با دانه سویا یک نوع آب‌نبات سنتی ژاپنی است که از شکر قهوه‌ای (معمولاً شکر سیاه) به همراه دانه‌های سویا تهیه می‌شود. این نوع آب‌نبات ترکیبی از طعم شیرین و کمی شور است و به دلیل استفاده از دانه سویا، ویژگی‌های مغذی نیز دارد. در این ویدئو، فرآیند شگفت‌انگیز تولید انبوه آب‌نبات سیاه با دانه سویا را در ژاپن مشاهده خواهید کرد.

کد خبر : ۲۲۱۸۶۳
بازدید : ۸۳
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید