(ویدئو) غذای خیابانی در هند؛ پخت چوله باتوره در دهلی نو

(ویدئو) غذای خیابانی در هند؛ پخت چوله باتوره در دهلی نو

چوله باتوره یک غذای خیابانی محبوب در هند است که معمولاً به عنوان صبحانه یا وعده ناهار سرو می‌شود. این غذا از دو بخش اصلی تشکیل شده است:1- چوله: یک خوراک لوبیا (معمولاً لوبیا چیتی یا لوبیا سفید) است که با ادویه‌جات خاصی مثل زنجبیل، سیر، گشنیز و فلفل قرمز پخته می‌شود. چوله معمولاً طعم تند و ادویه‌ای دارد. 2- باتوره: یک نوع نان سرخ‌شده است که از خمیر تهیه می‌شود. این نان معمولاً بزرگ و نرم است و هنگام پخت در روغن عمیق سرخ می‌شود تا به شکل برآمده و پف‌دار درآید. چوله باتوره معمولاً با پیاز خرد شده، گشنیز تازه و بعضی اوقات با مربا سرو می‌شود. این غذا در هند به ویژه در مناطق شمالی بسیار محبوب است و در بسیاری از غرفه‌ها و رستوران‌های خیابانی سرو می‌شود.

کد خبر : ۲۲۵۹۹۳
بازدید : ۳۴

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید