(ویدئو) غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت پائیا مرغ اسپانیایی
![(ویدئو) غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت پائیا مرغ اسپانیایی](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/P5hTIWj2mGat/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjSJzXBUCfDB6qBPe8YNSRct/12_11zon.jpg)
پائیا مرغ (Paella) یک غذای معروف اسپانیایی است که اصالتاً از منطقه والنسیا در اسپانیا میآید. این غذا معمولاً با ترکیب برنج، گوشت (مانند مرغ، خرچنگ، میگو)، سبزیجات و ادویهجات خاص تهیه میشود. پائیا مرغ یکی از انواع محبوب این غذا است که بهطور خاص با مرغ و گاهی سبزیجاتی مثل فلفل دلمهای، گوجه فرنگی، نخودفرنگی، لوبیا سبز و ادویههایی مانند زعفران، پاپریکا و سیر پخته میشود. این غذا معمولاً در یک ماهیتابه بزرگ به نام "پائیا" یا "پلا" طبخ میشود و به عنوان یک غذای شاد و دلپذیر برای مهمانیها و دورهمیها شناخته میشود.
کد خبر :
۲۲۶۸۴۰
بازدید :
۵۷
۲