(ویدئو) غذای روستایی در آذربایجان؛ تهیه پنیر توفو به روش سنتی
![(ویدئو) غذای روستایی در آذربایجان؛ تهیه پنیر توفو به روش سنتی](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/fI7g7hcYpFwv/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjSF8uVz4rMxn-Uq9FTXhqM1/17_11zon.jpg)
در این ویدئو یک زوج ساکن یک روستای کشور آذربایجان را خواهید دید که با شیر سویا یک پنیر توفوی خوشمزه درست می کنند. پنیر توفو (Tofu) که به آن "پنیر سویا" یا "پنیر ژاپنی" نیز گفته میشود، یک محصول غذایی است که از شیر سویا ساخته میشود. این پنیر به دلیل بافت نرم و طعمی خنثی شناخته میشود و به راحتی طعم مواد مختلف را جذب میکند.
کد خبر :
۲۲۷۴۶۷
بازدید :
۸۵
۳