(ویدئو) غذای روستایی در هند؛ پخت خورشت ماهی مورولا توسط مادر و دختر هندی
![(ویدئو) غذای روستایی در هند؛ پخت خورشت ماهی مورولا توسط مادر و دختر هندی](https://cdn.faradeed.ir/thumbnail/QV2hglSm06rm/451dMGaSGR0CPg6J-igvmDNDFzH5NT-XDCBwWQjHZL1OsMHpx5bQ1JML-czGKX6ZhEDvIuiz45qqyl2se9jp5x6DL9ue_nStKIwh14fcdjSJzXBUCfDB6p4xv5-S72pB/5_11zon.jpg)
در این ویدئو یک مادر و دختر آشپز ساکن یک روستای کشور هند را خواهید دید که با ماهی مورولا یک خورشت خوشمزه درست می کنند. ماهی مورولا (Morola ) یک نوع ماهی کوچک و محلی است که بیشتر در بنگال و برخی از مناطق جنوب آسیا یافت میشود. این ماهی به دلیل اندازه کوچک و طعم لذیذش در غذاهای محلی مورد استفاده قرار میگیرد و در بسیاری از آشپزیهای بنگالی، بهویژه در تهیه خورشها و کبابها، بسیار محبوب است.
کد خبر :
۲۲۸۱۱۴
بازدید :
۱۷
۰