(ویدئو) دستور پخت 10 غذای خوشمزه، ارزان و سریع با سیب زمینی

در ادامه طرز پخت 10 مدل غذا با سیب زمینی را خواهید دید: سیبزمینی تار عنکبوتی: سیبزمینی (۳۰۰ گرم)، پیاز (۱ عدد)، روغن گیاهی، ادویهها (۱ قاشق چایخوری)، نمک (۱ قاشق چایخوری)، فلفل سیاه (⅓ قاشق چایخوری) و پنیر (۷۰ گرم). سیبزمینی در لعاب : روغن گیاهی، سیبزمینی (۵۰۰ گرم)، عسل (۲ قاشق غذاخوری)، کنجد (۱ قاشق غذاخوری)، سس سویا (۲ قاشق غذاخوری) و سیر (۲ حبه). سیبزمینی در سس سبز: سیبزمینی (۱۰ عدد)، روغن گیاهی (۵۰ میلیلیتر)، شوید (۸ شاخه)، سیر (۲ حبه)، نمک (۰.۵ قاشق چایخوری) و پنیر پارمزان. سیبزمینی سرخکرده: سیبزمینی (۷ عدد)، نمک (۱ قاشق غذاخوری)، آب جوش، آرد، سس باربیکیو (۱ قاشق غذاخوری)، روغن زیتون (۱ قاشق غذاخوری)، عسل (۱ قاشق غذاخوری) و آب (۵۰ میلیلیتر). استیک سیبزمینی پورهای پر از پنیر: سیبزمینی (۵۰۰ گرم)، آرد ذرت (۲ قاشق غذاخوری)، پودر سوخاری (۱۰۰ گرم)، نمک (۲ قاشق چایخوری)، فلفل سیاه (۰.۵ قاشق چایخوری)، تخممرغ (۱ عدد)، پنیر سخت (۱۵۰ گرم) و روغن گیاهی. سیبزمینی معطر با روکش آردی: آرد گندم (۱۰۰ گرم)، زردچوبه (۰.۵ قاشق چایخوری)، نمک (۱ قاشق چایخوری)، ادویههای پرووانسی (۱ قاشق چایخوری) و سیبزمینی (۱ کیلوگرم). سیبزمینی طلایی با پنیر خانگی: سیبزمینی آبپز (۶۰۰ گرم)، آرد (۲ قاشق غذاخوری)، نمک (۰.۵ قاشق چایخوری)، پنیر سخت (۱۲۵ گرم)، پنیر ریکوتا (۱۵۰ گرم)، خامه ترش (۲ قاشق غذاخوری) و تخممرغ (۱ عدد). سیبزمینی شکمپر پیچیده در بیکن: ادویههای پرووانسی (۱ قاشق چایخوری)، پاپریکا (۱.۵ قاشق چایخوری)، نمک (۱.۵ قاشق چایخوری)، فلفل سیاه (½ قاشق چایخوری)، کره نرمشده (۹۰ گرم)، سیبزمینی آبپز (۹ عدد)، پنیر و بیکن. سیبزمینی تنوری با روکش آرد سمولینا: سیبزمینی (۶۰۰ گرم)، نمک (۱ قاشق چایخوری)، فلفل سیاه (۱ قاشق چایخوری)، شوید خشک (۰.۵ قاشق چایخوری)، ادویههای ایتالیایی (۰.۵ قاشق چایخوری)، کره (۱۳۰ گرم) و آرد سمولینا (۵ قاشق غذاخوری). سیبزمینی لهشده: سیبزمینی (۶۰۰ گرم), کره (۴۰ گرم), آب جوش (۳۰۰ میلیلیتر), ادویههای پرووانسی (۰.۵ قاشق چایخوری), نمک (۰.۵ قاشق چایخوری) و سیر (۳ حبه).