(ویدئو) غذای روستایی در هند؛ پخت شاورما با 40 کیلو گوشت گاو در طبیعت

در این ویدئو دو آشپز ساکن یکی از روستاهای کشور هند را خواهید دید که با 40 کیلوگرم گوشت گاو یک شاورما خوشمزه درست می کنند. شاورما یک غذای محبوب خاورمیانهای است که معمولاً از گوشت گوسفند، مرغ یا گاو تهیه میشود. گوشتها به صورت لایهلایه بر روی سیخهای عمودی قرار داده میشوند و به آرامی بر روی آتش یا گریل کباب میشوند. این گوشتها پس از پخته شدن، به قطعات نازک برش داده میشوند و معمولاً داخل نان پیتا یا لواش با سبزیجات و سسهای سرو میشوند.
کد خبر :
۲۳۰۹۴۳
بازدید :
۳۹
۰