(ویدئو) غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت کوتاب با سبزیجات محلی

(ویدئو) غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت کوتاب با سبزیجات محلی

کوتاب یک غذای سنتی آذربایجانی است که به شکل نانی نازک و پرشده با مواد مختلف تهیه می‌شود. این نان روی ساج یا تابه‌ی داغ پخته شده و معمولاً بدون روغن یا با مقدار کمی روغن آماده می‌شود. کوتاب‌ها بعد از پخت معمولاً با کره چرب شده و روی آن‌ها کنجد یا سماق پاشیده می‌شود، که طعم و عطر خاصی به آن می‌بخشد. این غذا به دلیل سبک بودن و طرز تهیه‌ی ساده، یکی از خوراک‌های محبوب در مناطق قفقاز و کشورهای همجوار است.

کد خبر : ۲۳۱۴۶۹
بازدید : ۲۰۲۶

۳۹
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید