(ویدئو) غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت پلو نارداچای باستانی در طبیعت

(ویدئو) غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت پلو نارداچای باستانی در طبیعت

پلو نارداچا (Nardancha Pilaf) یک غذای سنتی و باستانی آذربایجانی است که معمولاً در مراسم‌های خاص یا جشن‌ها تهیه می‌شود. این پلو معمولاً با استفاده از برنج، گوشت (اغلب گوشت گوسفند یا مرغ)، و میوه‌هایی مانند انار و ادویه‌جات مختلف تهیه می‌شود. طعم این پلو ترکیبی از شیرینی و ترشی است و از آن به عنوان یکی از غذاهای ویژه و خوشمزه آذربایجان یاد می‌شود.

کد خبر : ۲۳۱۹۰۳
بازدید : ۲۷۲۹

۴۹
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید