(ویدئو) فرآیند کاشت، برداشت و فرآوری باقالی در مزارع بزرگ جهان

در این ویدئو مراحل کاشت و برداشت باقالی را در مزارع مشاهده می کنید. باقلا، باقلی، باقله، باقالا، (نام علمی: Vicia faba) گیاهی یکساله است. دارای برگهای تخم مرغ شکل و میوهٔ غلافمانند است. به میوه و دانه آن نیز باقلا گفته میشود. این گیاه پیشینهٔ کشت زیادی دارد. در مصر باستان، یونان باستان و روم باستان از این گیاه استفاده میشدهاست. و در ۲۸۰۰ سال پیش از میلاد مسیح به چین رسیدهاست.
کد خبر :
۲۳۲۰۳۶
بازدید :
۱۰
۰