(ویدئو) غذای خیابانی در مراکش؛ پخت طاجین با مرغ، گوشت بز، گاو و خرگوش

طاجین مراکشی یکی از معروفترین غذاهای سنتی در مراکش است. طاجین یک ظرف گلی گرد است که برای پخت غذا استفاده میشود. طاجین های مراکشی با روش پخت آهسته و در دمای پایین خود شناخته میشوند، که کمک میکند تا گوشت به راحتی ریشریش شود و سبزیجات به آرامی پخته شوند، در نتیجه طعمها و مواد مغذی حفظ میشوند. طاجین مراکشی میتواند به روشهای مختلفی تهیه شود. انواع مختلف گوشت، مرغ یا ماهی میتوانند استفاده شوند و انواع مختلف سبزیجات و ادویهها به آن اضافه میشود.
کد خبر :
۲۳۲۹۴۵
بازدید :
۴۸
۱