(ویدئو) غذای روستایی در چین؛ چیدن گواوا، تهیه مربا و پخت غذا با آن در طبیعت

در این ویدئو یک آشپز ساکن یکی از روستاهای کشور چین را خواهید دید که با گواوا انواع غذا و مربا و ... درست می کند. گوآوا یا امرود (نام علمی Psidium guajava) نوعی گیاه گرمسیری با درختچهای همیشهسبز است. این درختچه بومی آمریکای جنوبی و آمریکای مرکزی، پرو، برزیل و مکزیک است و در مناطق دیگری از دنیا از جمله آسیای جنوبی (پاکستان و هندوستان) و بخشهایی از جنوب ایران نیز یافت میشود. میوه آن چیزی همانند به زیتون یا انار کوچک است. چرا که در بالای میوه تاجی از کاسبرگها قرار دارد. میوه آن گوشتدار است. دانههای آن مانند دانههای انگور در گوشت قرار دارد. میوهٔ آن شیرین است و آن را خام یا پخته به شکل مربا و ژله میخورند. (این میوه هورکیتا هم نامیده می شود.)
کد خبر :
۲۳۳۱۹۸
بازدید :
۱۷۹
۱