ببینید؛ غذای خیابانی در چین؛ پخت غذا با صدف، حلزون و ماهی پامفرت در پکن

ببینید؛ غذای خیابانی در چین؛ پخت غذا با صدف، حلزون و ماهی پامفرت در پکن

این ویدئو که در خیابان های پکن چین ضبط شده است، فرآیند پخت انواع غذای محلی با ماهی، حلزون و صدف را به روش آشپزهای خیابانی نشان می دهد. ماهی سفید پامفرت (White Pomfret) یک نوع ماهی دریایی است که معمولاً در آب‌های گرم و شور یافت می‌شود. این ماهی در مناطق مختلف آسیا، به ویژه در هند، چین، و جنوب‌شرقی آسیا، محبوب است و برای طعم لذیذ و بافت نرم و لطیف خود شناخته می‌شود. این ماهی معمولاً به روش‌های مختلفی مانند سرخ کردن، کباب کردن یا بخارپز شدن پخته می‌شود. گوشت آن به راحتی از استخوان جدا می‌شود و برای تهیه غذاهای دریایی بسیار مناسب است.

کد خبر : ۲۳۶۴۰۸
بازدید : ۹۰

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید