ببینید؛ غذای روستایی در آذربایجان؛ پخت خاچاپوری بزرگ با تخم شترمرغ

در این ویدئو یک بانوی آشپز ساکن یکی از روستاهای کشور آذربایجان را خواهید دید که با تخم شتر مرغ یک خاچاپوری خوشمزه درست می کند. خاچاپوری یک غذای سنتی گرجی است که از نان پختهشده با پنیر داخل آن تشکیل شده است. این نان به شکلهای مختلفی تهیه میشود، اما معمولاً شامل خمیر نرم است که با پنیر ذوب شده پر میشود و در برخی نسخهها تخممرغ یا مواد دیگری نیز به آن اضافه میشود. یکی از انواع معروف خاچاپوری، خاچاپوری آجارولی است که در آن یک تخممرغ بهطور کامل در مرکز نان قرار میگیرد. این غذا معمولاً بهعنوان وعدهای خوشمزه و پرانرژی در گرجستان مصرف میشود.
کد خبر :
۲۳۶۵۸۴
بازدید :
۸۲۹
۱۴