ببینید؛ نگاهی به نحوه پرورش میلیون ها ماهی پنگاسیوس توسط ویتنامی ها

ببینید؛ نگاهی به نحوه پرورش میلیون ها ماهی پنگاسیوس توسط ویتنامی ها

ماهی پنگاسیوس (Pangasius) یک نوع ماهی آب شیرین است که بیشتر در رودخانه‌های آسیای جنوب‌شرقی، به‌ویژه در رودخانه مکونگ در ویتنام پرورش داده می‌شود. این ماهی گوشت سفید و نرم دارد. بوی خیلی کمی دارد (نسبت به بعضی ماهی‌های دیگر) استخوان کم‌تری نسبت به برخی ماهی‌ها دارد، به‌همین‌خاطر برای فیله‌کردن بسیار مناسب است. در بسیاری از کشورها، از فیله‌های یخ‌زده این ماهی در غذاهای فست‌فودی، خوراک‌های سرخ‌کردنی، و غذاهای آماده استفاده می‌شود. در ایران هم در بعضی رستوران‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای این ماهی با عنوان «فیله ماهی پنگاسیوس» یا «فیله ماهی ویتنامی» فروخته می‌شود.

کد خبر : ۲۳۷۰۲۱
بازدید : ۲۱۵۶

۱۷
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید